Interessante duels in Eredivisie Vrouwen

Uitgegeven: 19 oktober 2016 10:55
Laatst gewijzigd: 19 oktober 2016 10:55
Bron: 
KNVB Media

Er staan enkele interessante zaalvoetbalwedstrijden op het programma in de Eredivisie Vrouwen.

Landskampioen Pernis, uitgeschakeld in de beker, speelt tegen Zuidoost United in Schiedam. De landskampioen staat op de vierde plaats en heeft 6 punten uit twee duels. De bezoekers speelden vier wedstrijden en hebben 9 punten. Winst is voor beide ploegen belangrijk in deze fase.

In Wehl krijgt FC Gelre het team van Hovocubo op bezoek. De thuisclub kwam in eerdere wedstrijden tot een overwinning. Bij de Hoornse ploeg is Marjan Brouwer geblesseerd. De ploeg van Rudy Monden staat op de derde plaats met 7 punten uit drie wedstrijden.

KTP Nieuw Roden had een moeizame start, maar versloeg in de laatste wedstrijd het ongeslagen Zuidoost United met 0-5. Nu krijgen ze debutant Team Alkmaar/Sportstars op visite. De Alkmaarse vrouwen wisten nog geen punten te halen.

Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau richt zich op de play-offs . In de vorige speelronde wist het team van Wouter Moraal, terwijl de zoemer voor het einde al klonk, te winnen van FC Gelre. Nu krijgt het de debutant Avanti/Keuning Advocaten op de bezoek. De vrouwen uit Stiens pakten nog geen punten in deze competitie.

Programma 21 oktober:
 

  • FC Gelre – Hovocubo (20.30, Wehl - Beatrix Centrum)
  • KTP Nieuw Roden – Team Alkmaar (21.15, Leek - Sportcentrum)
  • Pernis – Zuidoost United (21.15, Schiedam - Margriethal)
  • Reiger Boys – Avanti (21.15, Heerhugowaard - Waardergolf)
Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.