Top-drie vrouwen maakt geen fout

Uitgegeven: 6 november 2016 08:00
Laatst gewijzigd: 6 november 2016 03:32
Bron: 
KNVB Media

Tussen de eerste drie teams van de Eredivisie Vrouwen is na zes speelronden een gaatje met de overige teams ontstaan.

In Alkmaar won koploper vv Pernis van Team Alkmaar/Sportstars. Coach Calvin Timmer vond dit de beste wedstrijd van zijn team. Het thuisteam kreeg acht minuten voor rust pas de eerste goal tegen van de landskampioen. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 3-9. Voor de Alkmaarse vrouwen scoorden Myra Wijngaarden(2) en Mandy Warmerdam.

Drs Vijfje kon het niet bolwerken tegen Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. In de eerste helft waren de bezoekers beter. In de 2e helft werd het steeds rommeliger.De vrouwen uit Heerhugowaard pakten met 3-7 belangrijk punten. Voor Reiger Boys scoorden Aaike Verschoor(3), Judith de Bruin(2), Larissa Smit en Stefanie Gorter.

Goede wedstrijd

In Hoorn was er een goede wedstrijd tussen Hovocubo en Drachtster Boys. Beide ploegen speelden voor de winst. De eerste goal was een eigen doelpunt van Annelies van der Veen die een verre uitworp verlengde over Nanouk Groentjes. Dezelfde speelster veranderde even later een schot op de tweede paal van richting en dat betekende 0-2.

Na de wissel zorgde Jessie Prijsvoor de 0-3. Nadat keepster Teuny Bosma twee tienmeterschoten stopte, werd het nog 1-3.

KTP Nieuw Roden won met 3-8 van van Pro Futsal Club, debutant FC Gelre wist in haar uitduel een andere debutant te verslaan. Het team versloeg Avanti/Keuning Advocaten: 3-6.

Door: redactie Voetbal.nl
< vorige artikel
volgende artikel >
Exclusieve Oranje video's
Reacties (0)
Je dient ingelogd te zijn om te kunnen reageren.